Contact formulier

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Nieuwsbrief aanmelding

Meld je aan voor onze nieuwbrief en blijf op de hoogte van het laatste Volvo nieuws.

Tell a friend

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Showrooms gesloten t/m 9 februari 2021

Naar aanleiding van de aangescherpte maatregelen zijn onze beide showrooms gesloten. De veiligheid van onze klanten en collega’s staat altijd voorop. We zullen onze dienstverlening aan u zo goed mogelijk voortzetten, uiteraard met inachtneming met alle geldende regels.

Onze werkplaatsen zijn open, zodat u uw Volvo veilig en betrouwbaar kunt inzetten als dat noodzakelijk is. Ook voor een proefrit of de aflevering van een nieuwe auto maken we graag individuele afspraken. We staan klaar om met u mee te denken en oplossingen te vinden.

Neem contact op

Onze werkplaatsen zijn open

De werkplaatsen van Van der Wulp Autobedrijven blijven geopend! Zodat u uw Volvo veilig en betrouwbaar kunt inzetten als dat noodzakelijk is. Uiteraard volgen wij alle richtlijnen. Neem bij vragen contact met ons op. Heeft u een afspraak staan maar voelt u zich niet fit? Neem dan contact met ons op zodat we kunnen kijken naar een passende oplossing. Maak online een afspraak!

De maatregelen in onze werkplaats zijn:

• We houden een onderlinge afstand van minimaal 1,5 meter aan.
• We geven geen hand en leven de overige hygiënische maatregelen zorgvuldig na.
• Onze medewerkers blijven thuis bij klachten, zoals verkoudheid, hoesten, keelpijn en/of koorts.
• We werken met gepaste maatregelen aan uw voertuig.

Dit is wat we voor u en onze veiligheid doen:

• We houden ons aan strikte protocollen als het gaat om handen wassen.
• We nemen niet samen met u plaats in één auto, om voldoende afstand te kunnen houden.
• Autosleutels en papierwerk worden contactloos overhandigd en voor en na gebruik ontsmet.
• Alle auto’s worden ontsmet voordat iemand plaatsneemt

Tot slot vragen we u om zo veel mogelijk per pin te betalen. Een contante betaling is mogelijk, maar wordt zonder direct contact verricht.

Plan uw afspraak

Proefrit mogelijk

Wilt u graag een proefrit maken met één van onze Volvo’s? Dit kan gewoon doorgaan bij u op locatie. Een proefrit maken op een manier die veilig is en die u prettig vindt: we denken met u mee en nemen hierover graag contact met u op.

Plan uw proefrit

Verkoop

Heeft u interesse in een nieuwe Volvo of occasion? Ook dan staan we graag voor u klaar en kunt u contact met ons opnemen. Onze verkoopadviseurs staan graag voor u klaar om u via telefoon, videobellen of e-mail alle informatie die u nodig heef te verstrekken. Mocht u interesse hebben in een specifieke auto dan kunnen wij u van extra beeld- en videomateriaal voorzien. Daarnaast bieden wij u de mogelijkheid van een proefrit aan huis.

Plan een videobellen afspraak in

Volvo’s afleveren

Wanneer u uw aangeschafte Volvo liever niet bij ons komt ophalen, kunnen wij deze ook bij u thuis of op locatie afleveren. U krijgt dan een korte uitleg over de functies. Na de lockdown periode komen wij deze graag uitgebreid bij u uitleggen.

Tot slot wijzen wij u nog graag op informatie en veel gestelde vragen vanuit Volvo Cars Nederland inzake het corona virus. Deze kunt u hier terugvinden.