Contact formulier

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Nieuwsbrief aanmelding

Meld je aan voor onze nieuwbrief en blijf op de hoogte van het laatste Volvo nieuws.

Tell a friend

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Onze showrooms weer open op afspraak!

Onze showrooms zijn weer op afspraak geopend voor een verkoopgesprek, proefrit en/of bezichtiging. We zullen onze dienstverlening aan u zo goed mogelijk voortzetten, uiteraard met inachtneming met alle geldende regels.

Maak online een afspraak

Onze werkplaatsen zijn open, zodat u uw Volvo veilig en betrouwbaar kunt inzetten als dat noodzakelijk is. Ook voor een proefrit of de aflevering van een nieuwe auto kunt u een afspraak maken. We staan graag voor u klaar!

Neem contact met ons op voor het maken van een afspraak.

Neem contact op

Onze werkplaatsen zijn open

De werkplaatsen van Van der Wulp Autobedrijven blijven geopend! Zodat u uw Volvo veilig en betrouwbaar kunt inzetten als dat noodzakelijk is. Uiteraard volgen wij alle richtlijnen. Neem bij vragen contact met ons op. Heeft u een afspraak staan maar voelt u zich niet fit? Neem dan contact met ons op zodat we kunnen kijken naar een passende oplossing. Maak online een afspraak!

De maatregelen in onze werkplaats zijn:

• We houden een onderlinge afstand van minimaal 1,5 meter aan.
• We geven geen hand en leven de overige hygiënische maatregelen zorgvuldig na.
• Onze medewerkers blijven thuis bij klachten, zoals verkoudheid, hoesten, keelpijn en/of koorts.
• We werken met gepaste maatregelen aan uw voertuig.

Dit is wat we voor u en onze veiligheid doen:

• We houden ons aan strikte protocollen als het gaat om handen wassen.
• We nemen niet samen met u plaats in één auto, om voldoende afstand te kunnen houden.
• Autosleutels en papierwerk worden contactloos overhandigd en voor en na gebruik ontsmet.
• Alle auto’s worden ontsmet voordat iemand plaatsneemt

Tot slot vragen we u om zo veel mogelijk per pin te betalen. Een contante betaling is mogelijk, maar wordt zonder direct contact verricht.

Plan uw afspraak

Proefrit mogelijk

Wilt u graag een proefrit maken met één van onze Volvo’s? Dit kan op afspraak gewoon doorgaan.  Een proefrit maken op een manier die veilig is en die u prettig vindt: we denken met u mee en nemen hierover graag contact met u op.

Plan uw proefrit

Verkoop

Heeft u interesse in een nieuwe Volvo of occasion? Ook dan staan we graag voor u klaar en kunt u contact met ons opnemen. Onze verkoopadviseurs staan graag voor u klaar om u via telefoon, videobellen of e-mail alle informatie die u nodig heef te verstrekken. Mocht u interesse hebben in een specifieke auto dan kunnen wij u van extra beeld- en videomateriaal voorzien. Daarnaast bieden wij u de mogelijkheid van een proefrit aan huis.

Plan een videobellen afspraak in

Volvo’s afleveren

Wanneer u uw aangeschafte Volvo liever niet bij ons komt ophalen, kunnen wij deze ook bij u thuis of op locatie afleveren. U krijgt dan een korte uitleg over de functies. Na de lockdown periode komen wij deze graag uitgebreid bij u uitleggen.

Tot slot wijzen wij u nog graag op informatie en veel gestelde vragen vanuit Volvo Cars Nederland inzake het corona virus. Deze kunt u hier terugvinden.