Contactformulier

Contact formulier

Uw bericht is voor vestiging

Nieuwsbrief aanmelding

Meld je aan voor onze nieuwbrief en blijf op de hoogte van het laatste Volvo nieuws.

Tell a friend

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Onze volledig elektrische C40 Crossover.
Vanaf nu verkrijgbaar!

De eerste volledig elektrische crossover van Volvo. De C40 Recharge met ongekend strakke looks, de meest geavanceerde veiligheidsvoorzieningen en een 100% elektrische aandrijving. De Volvo C40 kent een actieradius van 420 km en een acceleratietijd 0 – 100 km van 4,9 seconden. Het strakke design van de C40 is volledig nieuw ontworpen.

De Volvo C40 Recharge is te bestellen vanaf € 47.495

Vraag een offerte aan.

C40_ImagePost_1x1_SKW019
01_C40_Carousel_4x5_SKW025
Volvo C40 Recharge
03_C40_Carousel_4x5_SKW025
IGTV omslag

De mensen die bij Volvo werken, willen écht het verschil maken. Dat is iets waar we heel trots op zijn. We blijven ontwikkelen en innoveren. Nu ook met onze eerste volledige elektrische crossover: de C40 Recharge.

De toekomst is nu

De Volvo C40 Recharge is hét bewijs van onze nieuwe visie op mobiliteit. Met dit model geven we een impuls aan onze duurzame keuzes. De accu van de Volvo XC40 Recharge beschikt over een normale capaciteit van 78 kWh. Een volledig opgeladen accu is goed voor een actieradius* tot 420 km bij verschillende snelheden. Dit hangt wel af van uw rijstijl en omgevingsfactoren zoals bijvoorbeeld de buitentemperatuur, het weer, de wind, en de staat van de weg. Ook het gebruik van de verwarming en airconditioning speelt hierbij een rol.

* Actieradius op basis van realistische WLTP- en EPA-rijcycli in gecontroleerde omstandigheden voor een nieuw voertuig. De werkelijke actieradius kan variëren. Waarden zijn onder voorbehoud, in afwachting van definitieve homologatie.

Downloads

Wilt u meer informatie over de nieuwe Volvo C40 Recharge edities? Blader online door de brochure of download de pdf met prijzen.

broc

Download accessoire brochure

broc

Download e-Brochure

wulp-geld

Gratis online taxatie

wulp-telefoon

Neem contact op