Contact formulier

Nieuwsbrief aanmelding

Meld je aan voor onze nieuwbrief en blijf op de hoogte van het laatste Volvo nieuws.

Tell a friend

  • V40 CROSS COUNTRY

    V40 Cross Country (Editions)

    Net als de reguliere V40 is de Cross Country te verkrijgen in drie uitvoeringen. Dit zorgt ervoor dat u de juiste V40 kiest, voorzien van de opties die u graag terugziet in uw auto.

    Vraag een proefrit aan en ervaar het zelf.

Het avontuur aangaan

Met de V40 Cross Country kunt u elk avontuur aan. . De rijhoogte is verhoogd en zorgt voor een beter zicht is op de weg. Vanzelfsprekend horen daarbij ook wielen van een groter formaat: er zijn meerdere designs verkrijgbaar, met de optie tot wielen van 19 inch.

3
4
5

De mensen die bij Volvo werken, willen echt het verschil maken. Dat is iets waar we heel trots op zijn.

Betere bescherming

Om de V40 Cross Country te beschermen tegen kleine objecten die omhoog spatten, is er een zwarte (duurzame) bodykit geplaatst om de auto. Daarnaast is de Cross Country uitgerust met een specifieke grille. Om het geheel af te maken worden er aerodynamische dakrails toegevoegd op het dak.

High tech details

Naar wens kunt u uw Cross Country uitrusten met een glazen panoramadak. Een prachtige manier om te genieten van de buitenlucht, terwijl u het avontuur op zoekt. Zodra de zon onder is, zal de interieurverlichting van de Cross Country zorgen voor een prachtig lichteffect. Afhankelijk van uw stemming, kiest u één van de 7 beschikbare kleurprogramma’s. Het geheel wordt afgemaakt met een versnellingspook die verlicht wordt.

Downloads

Wilt u meer informatie over de nieuwe Volvo V40 Cross Country edities? Blader online door de brochure of download de pdf met prijzen.