Contact formulier

Nieuwsbrief aanmelding

Meld je aan voor onze nieuwbrief en blijf op de hoogte van het laatste Volvo nieuws.

Tell a friend

Het avontuur aangaan

Met de V40 Cross Country kunt u elk avontuur aan. De rijhoogte is verhoogd en zorgt voor een beter zicht is op de weg. Vanzelfsprekend horen daarbij ook wielen van een groter formaat: er zijn meerdere designs verkrijgbaar, met de optie tot wielen van 19 inch.

Volvo V40 T5 AWD Cross Country Location 7/8 Rear
Volvo V40 T5 AWD Cross Country Studio Bird's Eye view
Volvo V40 T5 AWD Cross Country Location 3/4 Front

De mensen die bij Volvo werken, willen echt het verschil maken. Dat is iets waar we heel trots op zijn.

Betere bescherming

Om de V40 Cross Country te beschermen tegen kleine objecten die omhoog spatten, is er een zwarte (duurzame) bodykit geplaatst om de auto. Daarnaast is de Cross Country uitgerust met een specifieke grille. Om het geheel af te maken worden er aerodynamische dakrails toegevoegd op het dak.

High tech details

Naar wens kunt u uw Cross Country uitrusten met een glazen panoramadak. Een prachtige manier om te genieten van de buitenlucht, terwijl u het avontuur op zoekt. Zodra de zon onder is, zal de interieurverlichting van de Cross Country zorgen voor een prachtig lichteffect. Afhankelijk van uw stemming, kiest u één van de 7 beschikbare kleurprogramma’s. Het geheel wordt afgemaakt met een versnellingspook die verlicht wordt.

45532_The_all-new_Volvo_V40_Cross_Country
45527_The_all-new_Volvo_V40_Cross_Country
45530_The_all-new_Volvo_V40_Cross_Country
45520_The_all-new_Volvo_V40_Cross_Country

Downloads

Wilt u meer informatie over de nieuwe Volvo V40 Cross Country edities? Blader online door de brochure of download de pdf met prijzen.