DE VOLVO V90

Prachtig veelzijdig

Maak een Proefrit

Contact
De nieuwe

Direct helemaal thuis

De V90 herkent u direct als een echte Volvo, vanuit welke hoek u ook kijkt. Er is gebruik gemaakt van sterke lijnen, waardoor de auto kracht uitstraalt. Deze sterke lijnen, gecombineerd met subtiele details, maken van de V90 een zeer moderne Volvo.

De auto biedt u alles waar u maar behoefte aan heeft. Met het Scandinavische design ontspant u direct, vanaf het moment dat u in uw V90 stapt. U kunt met een gerust hart op pad. De V90 beschikt over Pilot Assist en door het Sensus touchscreen, wordt uw leven eenvoudiger.

Bekijk de prijslijst

Stel samen

Ervaar zelf

Sensus

Communiceer met uw V90

Ontwikkeld voor een zo natuurlijk en intuïtief mogelijke bediening: praat met uw auto of stel de autosystemen in via het overzichtelijke touchscreen. Sensus is de verzamelnaam van Volvo voor het geheel aan systemen van communicatie tussen u en uw Volvo. Dat houdt in: makkelijk te lezen HD touchscreens in combinatie met stemcontrole, head-up displays met informatie en alle info en entertainment binnen handbereik.

Zowel in de stad als daarbuiten wilt u beschikken over een auto met topprestaties. De V90 beschikt over een uitgebalanceerde aandrijving om maximale performance te leveren terwijl de uitstoot en het brandstofverbruik geoptimaliseerd worden. Met de lichtgewicht viercilinder benzine- en dieselmotor onder de motorkap, wordt de V90 een elegante estate die hanteerbaar is in alle omstandigheden.

VOLVO V90 PLUG-IN-HYBRID

De Volvo V90 is krachtig, zelfverzekerd en rustgevend. Het is een auto die u rijdt met trots. Nu verkrijgbaar als hybride auto: de Volvo V90 Recharge Plug-in-hybride. Ontworpen om u de beste rijbeleving te bieden en uw toekomst te beschermen.

De Volvo V90 Recharge Plug-in-hybrid is dé ultieme luxe estate. U heeft met de gecombineerde elektromotor en verbrandingsmotor volle controle en meer vermogen. Daarnaast heeft u minder uitstoot! U kunt ruim 87 km puur elektrisch rijden. In de Pure electric mode rijdt u zonder emissie en vermindert u uitstoot. Kies voor uw droomauto en stel uw auto zelf samen.

Ruimte en comfort

U profiteert bij de V90 Recharge Plug-in-hybrid van een zee aan ruimte. De opbergruimte is simpel uit te breiden. Ook geniet u van heerlijk frisse lucht en een prachtig uitzicht door het kantelbare panoramadak. U kunt zelfs de sfeer in de auto aanpassen met behulp van de geïntegreerde LED-lichten. En wat helpt nou meer bij de sfeer dan heldere audio van de Bowers & Wilkins luidsprekers? Voor een echte beleving!

Niet alleen luxe is belangrijk, daarom is de V90 Recharge Plug-in-hybrid ook veilig. Zo zijn er verschillende veiligheidsondersteuningen geïntegreerd. Slimme bescherming detecteert onder andere voertuigen en personen. Zowel overdag als ’s nachts is de auto alert! Daarnaast kunt u moeiteloos parkeren met het bovenaanzicht dat wordt gecreëerd door maar liefst 4 hoge resolutie camera’s. Nooit meer problemen met file parkeren!