Contact formulier

Nieuwsbrief aanmelding

Meld je aan voor onze nieuwbrief en blijf op de hoogte van het laatste Volvo nieuws.

Tell a friend

Van Der Wulp Autobedrijven B.V.
 • S60 - 1

  Volvo S60

  Altijd op weg

  De perfecte mix van dynamische prestaties, innovatieve technologie en het comfort van Volvo.

De S60 beschikt over een geavanceerde wielophanging, messcherpe stuureigenschappen en met het Four-C-onderstel hebt u de keuze uit 3 karakteristieke rijstanden. De Nordic en Nordic+ uitvoeringen zijn uitgerust met onder andere Dual Xenon koplampen, Cinty Safety, dat bij snelheden tot 50 km per uur zelf een aanrijding kan voorkomen, en op afstand bedienbare verwarming, omdat de winter meer vraagt van een auto en zijn bestuurder.

Nordic

De Volvo S60 is nu leverbaar als Nordic uitvoering. Gaat u voor een handgeschakelde D2 dieselmotor of de T2 benzinemotor met Geartronic automaat? Als Nordic uitvoering is uw Volvo S60 dan standaard extra voorzien van onder andere 16” lichtmetalen velgen, Dual Zone Climate Control en City Safety. Maak uw S60 Nordic helemaal compleet met Business Pack Connect waarmee u extra kunt genieten van navigatie met lifetime Mapcare, High Performance Audio en Park Assist achter.

 • S60 - 3

Nordic+

De Nordic+ uitvoering op de S60 is leverbaar in combinatie met een ruim aanbod aan motorvarianten. De riante uitrusting omvat alle features van de Nordic, aangevuld met onder meer Sensus navigatie met lifetime Mapcare, Sensus Connect met diverse online diensten, Volvo on Call met bediening van de parkeerverwarming via uw smartphone en Dual Xenon koplampen met adaptieve bochtverlichting.

Aandrijfkracht

Prestaties op commando

Bij de V60 draait het om puur rijplezier, dynamiek en rijprestaties. En een lager verbruik. De viercilindermotor levert hierbij een vermogen dat een zes- of achtcilinder niet zou misstaan. En met de schakelpeddels bij het stuur kunt u sneller en nauwkeuriger schakelen.

 • V60 - 7

 • v60 - 8
 • v60 - 9

  V60 TWIN ENGINE

  Slim, snel en zuinig

  Geniet van vierwielaandrijving, veel vermogen en 15% bijtelling.

Sensus

Communiceer met uw auto

Ons geavanceerde technologiesysteem weerspiegelt de Zweedse kijk op innovatie; het is minimalistisch, intuïtief en ontworpen voor optimaal gebruiksplezier.

Downloads

Wilt u meer informatie over de Volvo S60? Blader online door
de brochure of download de pdf met prijzen.

wulp-auto

Vraag een proefrit aan

wulp-geld

Gratis online taxatie

wulp-telefoon

Contactgegevens