Contact formulier

Nieuwsbrief aanmelding

Meld je aan voor onze nieuwbrief en blijf op de hoogte van het laatste Volvo nieuws.

Tell a friend

  • VOLVO V40

    BOORDEVOL KARAKTER

    De Volvo V40: Scandinavische roots die leiden tot absoluut top design.

Eindeloze opties

De absolute top op het gebied van design is de Volvo V40. Deze krachtpatser uit Zweden is er in een drietal opties: de Edition, Edition+ en Dynamic Edition. Deze modellen zijn standaard uitgerust met zeer veel opties zoals de Volvo on Call. Op het gebied van veiligheid en comfort behoren ze tot de top.

3
4
5

Wist u dat het Volvo-logo het symbool voor ijzer is? Het staat voor onze kracht en vastberadenheid.

De auto voor de stad

Om het dagelijks leven zo aangenaam mogelijk te maken, is de Volvo V40 volledig ingericht op het manoeuvreren door de stad. Dit wordt bereikt door gebruik te maken van de meest nieuwe technologie . Door het compacte model, is de V40 zeer comfortabel.

V40 Dynamic Edition

  • De Edition is een zeer complete uitvoering welke beschikt over LED-dagrijverlichting, 16 inch lichtmetalen velgen en City Safety.

  • Bovenop de opties van de Edition, beschikt de + editie over Sensus Connect, stoelen die verwarmbaar zijn en Park assist.

  • Helemaal compleet en klaar voor gebruik is de Dynamic Edition. De Dynamic Edition bevat de opties van de reguliere Edition en de Edition+. Verder is de Dynamic Edition uitgerust met Glossy Black elementen in het interieur en exterieur. De finishing touch zijn de 17 inch lichtmetalen velgen.

Downloads

Wilt u meer informatie over de nieuwe Volvo V40 edities? Blader online door
de brochure of download de pdf met prijzen.