Contact formulier

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Nieuwsbrief aanmelding

Meld je aan voor onze nieuwbrief en blijf op de hoogte van het laatste Volvo nieuws.

Tell a friend

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
  • De Volvo V60 Mild Hybrid

    Nu met gratis upgrade. Stap dit jaar nog in.

    Maak een Proefrit

De V60 Mild Hybrid

De vernieuwde V60 Mild Hybrid beschikt over brandstofmotoren, in combinatie met een elektromotor, die een enorme power leveren.  De power die geleverd wordt loopt van 163 tot 250 pk. Doordat de motoren op het juiste moment de benodigde kracht leveren, manoeuvreert u probleemloos in het verkeer. Onze mild hybrides maken uw rit soepeler en schoner dankzij elektrische kracht. De 48V-accu en de geïntegreerde startgenerator ondersteunen de verbrandingsmotor en verminderen zo de uitstoot. De accu laadt zichzelf op door remenergie terug te winnen. Daarnaast krijgt u momenteel een gratis upgrade,* stap dit jaar nog in!

*De Free upgrade geldt alleen als korting op de motorvariant bij een gelijk uitrustingsniveau. Wijzigingen voorbehouden. Raadpleeg voor meer informatie www.volvocars.nl.

Benut alle energie met de Mild Hybrid

Onze mild hybrides maken uw rit soepeler en schoner dankzij elektrische kracht. De 48V-accu en de geïntegreerde startgenerator ondersteunen de verbrandingsmotor en verminderen zo de uitstoot. De accu laadt zichzelf op door remenergie terug te winnen.

De mild hybride V60 rijdt heel soepel weg en levert een verfijnde acceleratie. Dat maakt zowel rijden in de stad als op de snelweg een prettige ervaring.

Elke druppel brandstof die u kunt besparen is er één. In onze mild hybrides profiteert u van een lager brandstofverbruik zonder dat dit ten koste gaat van de prestaties.

Vele V60 occasions op voorraad

Bekijk voorraad

Downloads

Wilt u meer informatie over de nieuwe Volvo V60 edities? Blader online door
de brochure of download de pdf met prijzen.

wulp-geld

Gratis online taxatie

wulp-telefoon

Neem contact op