Contact formulier

Nieuwsbrief aanmelding

Meld je aan voor onze nieuwbrief en blijf op de hoogte van het laatste Volvo nieuws.

Tell a friend

 • V60 - 1

  Volvo V60

  Veelzijdige sportwagen

  Voor iedereen die de ruimte zoekt van een stationwagon, maar geen concessies wil doen op wegligging en rijervaring.

 • V60 - 2

Bij de V60 draait het om puur rijplezier, dynamiek en rijprestaties. En een lager verbruik. Met de schakelpeddels bij het stuur kunt u sneller en nauwkeuriger schakelen. De Nordic en Nordic+ uitvoeringen zijn uitgerust met onder andere Dual Xenon koplampen, City Safety, dat bij snelheden tot 50 km per uur zelf een aanrijding kan voorkomen, en op afstand bedienbare verwarming. Omdat de winter meer vraagt van een auto, en zijn bestuurder.

 • V60 - 3

Nordic

De Volvo V60 is nu leverbaar als Nordic uitvoering. Gaat u voor een handgeschakelde D2 dieselmotor of de T2 benzinemotor met Geartronic automaat? Als Nordic uitvoering is uw Volvo V60 dan standaard extra voorzien van onder andere 16” lichtmetalen velgen, Dual Zone Climate Control en City Safety. Maak uw V60 Nordic helemaal compleet met Business Pack Connect waarmee u extra kunt genieten van navigatie met lifetime Mapcare, High Performance Audio en Park Assist achter.

 • V60 - 7

Nordic+

De Nordic+ uitvoering op de V60 is leverbaar in combinatie met alle motorvarianten. De riante uitrusting omvast alle features van de Nordic, aangevuld met onder meer Sensus navigatie met lifetime mapcare, Sensus Connect met diverse online diensten, Volvo on Call met bediening van de parkeerverwarming via uw smartphone en Dual Xenon koplamoen met adaptieve bochtverlichting. Naar wens kan de Nordic+ verder worden uitgebreid met de upgrades Luxury en Sport. Uw wel heel rijk uitgeruste Volvo V60 is dan werkelijk een genot om in te rijden.

 • v60 - 8
 • v60 - 9

  Aandrijfkracht

  Prestaties op commando

  Bij de V60 draait het om puur rijplezier, dynamiek en rijprestaties. En een lager verbruik. De viercilindermotor levert hierbij een vermogen dat een zes- of achtcilinder niet zou misstaan. En met de schakelpeddels bij het stuur kunt u sneller en nauwkeuriger schakelen.

Downloads

Wilt u meer informatie over de Volvo V60? Blader online door
de brochure of download de pdf met prijzen.