Contact formulier

Nieuwsbrief aanmelding

Meld je aan voor onze nieuwbrief en blijf op de hoogte van het laatste Volvo nieuws.

Tell a friend

  • Volvo V60

    Het meest compleet: de V60

    De Volvo V60 is de nieuwe estate: een zeer krachtig design gecombineerd met uitgekiende verhoudingen. Naast de reguliere editie is er de Business Sport, de Polar en de Polar+ Edition. Alle uitvoeringen bevatten de laatste innovaties op het gebied van veiligheid, rijcomfort en connectie. De absolute top in het sportsegment is de V60 R-Design, met nog meer luxe en oneindig veel opties.

De Business Sport editie

De V60 range Business Sport editie vindt zijn oorsprong in het R-Design model. Het is absoluut een auto die de naam sport verdient, met tal van opties en een optimale rijdynamiek. De Business Sport beschikt over een verlaagd chassis, verwarmbare voorstoelen. Door de High Performance Audio geniet u van een prachtig geluid, terwijl u het avontuur op zoekt.

Ga voor de Polar Edition

Elke Polar Edition bevat tal van opties, zelfs de standaard uitvoeringen. U beschikt altijd over Sensus Connect en Navigatie. Zo kunt u met een groot gemak de route uitstippelen die u van plan bent te volgen. Komt u na een lange dag weer terug bij de auto en hebt u daarna een rit in het donker voor de boeg? Geen zorgen. Met de Dual Xenon verlichting ziet u tot in detail wat er op de weg voor u tevoorschijn komt.

  • V60 TWIN ENGINE

    Slim, snel en zuinig

    Geniet van vierwielaandrijving, veel vermogen en 15% bijtelling.

Downloads

Wilt u meer informatie over de nieuwe Volvo V60 edities? Blader online door
de brochure of download de pdf met prijzen.