Contact formulier

Nieuwsbrief aanmelding

Meld je aan voor onze nieuwbrief en blijf op de hoogte van het laatste Volvo nieuws.

Tell a friend

  • De nieuwe Volvo V60

    De nieuwe Volvo V60

    Eindelijk: de nieuwe Volvo V60 is er. Vanaf nu kunt u ervaren hoe het is om zorgeloos te rijden. Met het ontwerp van deze Volvo is er vanaf de start een andere weg gekozen.

Onbeperkte mogelijkheden en luxe

Al meer dan een halve eeuw bouwt Volvo stations (estates) die perfect aansluiten bij uw behoeften. Door het sterke design en de uitgebalanceerde verhoudingen, is de Volvo V60 uit duizenden te herkennen. Volgens Scandinavisch design met een sterke blik op innovatie, maakt de nieuwe Volvo V60 uw leven nog gemakkelijker. Al onze kennis over de Volvo V60 is gebundeld in deze nieuwe estate.

De kracht van de hybride Volvo V60

De nieuwe V60 beschikt over brandstofmotoren, al dan niet in combinatie met een elektromotor, die een enorme power leveren. Doordat de motoren op het juiste moment de benodigde kracht leveren, manoeuvreert u probleemloos in het verkeer. De power die geleverd wordt loopt van 150 tot 390 pk en van 320 tot 640 Nm koppel. Wilt u rijden met een hybride motor? De nieuwe V60 is ook te verkrijgen met een Plug-in Hybrid T8 Twin Engine. U beschikt dan over een gigantische krachtbron die tegelijkertijd de zuinigheid heeft van een elektromotor.

De Volvo V60 modellen

Met deze nieuwe Volvo beschikt u over een auto die op en top dynamisch is. Een sportief onderstel zorgt ervoor dat de V60 in alle situaties gemakkelijk te besturen blijft. De nieuwe Volvo V60 is te verkrijgen in een Inscription uitvoering en Momentum uitvoering. De Volvo V60 Inscription is een estate die ontworpen is om te voldoen aan de eisen die u stelt aan luxe. Met een zorgvuldig samengesteld interieur, echte Driftwood decorinleg en een optioneel op u afgestemd dashboard rijdt u geheel ontspannen. De Momentum Volvo V60 staat voor zelfverzekerdheid en stijl. U kunt ontspannen in ergonomisch ontworpen stoelen en eigentijdse City Weave bekleding. Welke variant ook uw voorkeur heeft, in alle gevallen rijdt u met maximaal plezier en vertrouwen in uw V60.

  • DE NIEUWE V60 IN DETAIL

    Een prettige kennismaking

    Een veelzijdige estate voor liefhebbers van uitmuntend design, kwalitatieve rijervaringen en functionele technologieën.

Downloads

Wilt u meer informatie over de nieuwe Volvo V60 edities? Blader online door
de brochure of download de pdf met prijzen.