Contact formulier

Nieuwsbrief aanmelding

Meld je aan voor onze nieuwbrief en blijf op de hoogte van het laatste Volvo nieuws.

Tell a friend

  • Volvo V90 Cross Country

    De perfecte balans tussen avontuur en ontspanning

    Volg ons op onze reis met de nieuwe V90 Cross Country door ruig terrein van ongekende schoonheid. Geniet van het karakter van deze ontdekkingsreiziger tijdens een ontspannen rit.

Krachtige uitstraling

De nieuwe V90 Cross Country is de perfecte combinatie van Zweeds design, vakmanschap en echte all-road prestaties. De forse wielen en grote bodemvrijheid geven een vertrouwd gevoel op elk soort terrein. De ‘front skid plate’ en de omlijsting van de wielkasten versterken de stoere uitstraling.

Van Der Wulp Kom Tot rust

Kom tot rust

De ruime, lichte cabine is een nieuwe standaard voor Scandinavisch design. Een plek waar luxe en technologie samenkomen om de reis aangenamer en uw leven gemakkelijker te maken.

Voel de muziek

Premium Sound van Bowers & Wilkins plaatst u in het midden van de muziek, zodat u geniet van uw favoriete nummers.

Adem schone lucht

Dankzij onze CleanZone technologie wordt de lucht grondig gefilterd en is de lucht in de auto schoner dan daarbuiten.

Geniet van het licht

Het natuurlijke licht stroomt de cabine binnen. Mede door het panoramische dak dat doorloopt tot boven de achterste stoelenrij.

Reageer direct

Met City Safety kunt u gevaarlijke situaties moeiteloos vermijden. Het geavanceerde systeem detecteert meer dan alleen voetgangers of fietsers.

Vind je eigen weg

Uw bestemming bereikt u snel en eenvoudig met Sensus Navigation. U bent altijd 1 stap vooruit op de rest dankzij de continue connectivity.

Ontspan als het kan

Pilot Assist zorgt voor een eenvoudiger en daarmee onstpannen rit. Het helpt u ongemerkt om in uw baan te blijven of een constante snelheid vast te houden.

Blijf in contact

Met Volvo On Call staat u altijd in contact met de buitenwereld. Maar kunt u ook uw Volvo bedienen vanaf uw smartphone. Zo kunt u de auto voorverwarmen of een Wifi hotspot maken.

2
1
4-4

Voorbij de horizon

‘Hill descent control’ en ‘all-wheel drive’ zorgen ervoor dat u zelfs in de zwaarste omstandigheden de controle houdt. Dankzij de vijf verschillende drive modes – Comfort, Eco, Dynamic, Off-Road en Individual – kunt u uw rijervaring met een druk op de knop aanpassen.

Met de Individual mode heeft u bovendien de mogelijkheid om de instellingen helemaal naar uw persoonlijke wensen aan te passen. Waarmee krachtige terreincapaciteiten zijn verpakt in een verfijnde, elegante Estate-body.

Downloads

Wilt u meer informatie over de nieuwe Volvo V90? Blader online door
de brochure of download de pdf met prijzen.