Contact formulier

Nieuwsbrief aanmelding

Meld je aan voor onze nieuwbrief en blijf op de hoogte van het laatste Volvo nieuws.

Tell a friend

  • Volvo V90 Cross Country

    De perfecte balans tussen avontuur en ontspanning

    Volg ons op onze reis met de nieuwe V90 Cross Country door ruig terrein van ongekende schoonheid. Geniet van het karakter van deze ontdekkingsreiziger tijdens een ontspannen rit.

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Van Der Wulp Kom Tot rust

Om het risico van vervolgschade en -letsel na een aanrijding te verkleinen remt uw Volvo automatisch met Emergency Brake Assist bij activering van de gordelspanners of een airbag.

Ons High Performance audiosysteem is gemaakt voor de akoestiek van uw Volvo, zodat u en uw passagiers kunnen genieten van een echt helder en natuurlijk geluid.

Onze geavanceerde klimaatregeling met twee zones draagt bij aan de uitstekende luchtkwaliteit en het comfort, ongeacht het seizoen en ongeacht het weer.

Voor nog meer gemak kunt u het entertainmentsysteem van uw Volvo uitbreiden met een Bluetooth®-verbinding om uw smartphone met de auto verbinden.

U hebt alles onder controle met ons intuïtieve 8″ display dat alle bestuurders informatie weergeeft, met inbegrip van navigatieaanwijzingen, telefoonfuncties en actuele verkeersborden.

Collision Mitigation Support voor helpt aanrijdingen met tegenliggers te voorkomen met behulp van de automatische stuurhulp.

Voor soepeler ritten van stilstand tot aan snelwegritten helpt de semi-autonome rijfunctie Pilot Assist de Adaptive Cruise Control met een geringe stuurhulp om ervoor te zorgen dat de auto midden in de rijstrook blijft rijden en de ingestelde snelheid aanhoudt.

Volvo On Call verbindt uw Volvo met uw smartphone. Het vormt uw digitale sleutel tot tal van handige diensten die het leven gemakkelijker maken.

2
1
4-4

Voorbij de horizon

‘Hill descent control’ en ‘all-wheel drive’ zorgen ervoor dat u zelfs in de zwaarste omstandigheden de controle houdt. Dankzij de vijf verschillende drive modes – Comfort, Eco, Dynamic, Off-Road en Individual – kunt u uw rijervaring met een druk op de knop aanpassen.

Met de Individual mode heeft u bovendien de mogelijkheid om de instellingen helemaal naar uw persoonlijke wensen aan te passen. Waarmee krachtige terreincapaciteiten zijn verpakt in een verfijnde, elegante Estate-body.

Downloads

Wilt u meer informatie over de nieuwe Volvo V90? Blader online door
de brochure of download de pdf met prijzen.