Contact formulier

Nieuwsbrief aanmelding

Meld je aan voor onze nieuwbrief en blijf op de hoogte van het laatste Volvo nieuws.

Tell a friend

Van Der Wulp Autobedrijven B.V.
  • v90-header

    VOLVO V90

    Direct helemaal thuis

    De Volvo V90 is een auto die alles biedt waar je maar behoefte aan hebt. Met het Scandinavische design ontspant u direct, vanaf het moment dat u in uw V90 stapt. U kunt met een gerust hart op pad. De V90 beschikt over Pilot Assist en door het Sensus touchscreen, wordt uw leven eenvoudiger.

    Meer over de V90

Een krachtig icoon

Ervaar zelf de kennis en het Zweedse vakmanschap dat samenkomt in de nieuwe Volvo V90, een nieuw icoon binnen het indrukwekkende portfolio van Volvo estates.

V90-front

Maximale efficiëntie

Zowel in de stad als daarbuiten wilt u beschikken over een auto met topprestaties. De V90 beschikt over een uitgebalanceerde aandrijving om maximale performance te leveren terwijl de uitstoot en het brandstofverbruik geoptimaliseerd worden. Met de lichtgewicht viercilinder benzine- en dieselmotor onder de motorkap, wordt de V90 een elegante estate die hanteerbaar is in alle omstandigheden.

v90-story-1
v90-story-2
v90-story-3

De Volvo V90 is krachtig, zelfverzekerd en rustgevend. Het is een auto die u rijdt met trots.

Sensus: communiceer met uw V90

Communiceer met de auto

Ontwikkeld voor een zo natuurlijk en intuïtief mogelijke bediening: praat met uw auto of stel de autosystemen in via het overzichtelijke touchscreen. Sensus is de verzamelnaam van Volvo voor het geheel aan systemen van communicatie tussen u en uw Volvo. Dat houdt in: makkelijk te lezen HD touchscreens in combinatie met stemcontrole, head-up displays met informatie en alle info en entertainment binnen handbereik.

  • v90-footer

Downloads

Zelf ontdekken hoe efficiënt de V90 is? Blader online door
de brochure of download de pdf met prijzen.