Contactformulier

Contact formulier

Uw bericht is voor vestiging

Nieuwsbrief aanmelding

Meld je aan voor onze nieuwbrief en blijf op de hoogte van het laatste Volvo nieuws.

Tell a friend

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

De Volvo V90

Prachtig veelzijdig

Direct helemaal thuis

De V90 herkent u direct als een echte Volvo, vanuit welke hoek u ook kijkt. Er is gebruik gemaakt van sterke lijnen, waardoor de auto kracht uitstraalt. Deze sterke lijnen, gecombineerd met subtiele details, maken van de V90 een zeer moderne Volvo.

De auto biedt u alles waar u maar behoefte aan heeft. Met het Scandinavische design ontspant u direct, vanaf het moment dat u in uw V90 stapt. U kunt met een gerust hart op pad. De V90 beschikt over Pilot Assist en door het Sensus touchscreen, wordt uw leven eenvoudiger.

v90-12
v90-8
v90-11

De Volvo V90 is krachtig, zelfverzekerd en rustgevend. Het is een auto die u rijdt met trots.

Maximale efficiëntie

Zowel in de stad als daarbuiten wilt u beschikken over een auto met topprestaties. De V90 beschikt over een uitgebalanceerde aandrijving om maximale performance te leveren terwijl de uitstoot en het brandstofverbruik geoptimaliseerd worden. Met de lichtgewicht viercilinder benzine- en dieselmotor onder de motorkap, wordt de V90 een elegante estate die hanteerbaar is in alle omstandigheden.

v90-1
v90-4
v90-2
v90-3

Sensus

communiceer met uw V90

Ontwikkeld voor een zo natuurlijk en intuïtief mogelijke bediening: praat met uw auto of stel de autosystemen in via het overzichtelijke touchscreen. Sensus is de verzamelnaam van Volvo voor het geheel aan systemen van communicatie tussen u en uw Volvo. Dat houdt in: makkelijk te lezen HD touchscreens in combinatie met stemcontrole, head-up displays met informatie en alle info en entertainment binnen handbereik.

Vele V90 occasions op voorraad

Bekijk vooraad

Downloads

Zelf ontdekken hoe efficiënt de V90 is? Blader online door
de brochure of download de pdf met prijzen.