Contactformulier

Contact formulier

Uw bericht is voor vestiging

Nieuwsbrief aanmelding

Meld je aan voor onze nieuwbrief en blijf op de hoogte van het laatste Volvo nieuws.

Tell a friend

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

  • ONZE HYBRIDE SUV

    De nieuwe XC40 Recharge Plug-in-hybride

    Kom langs

Hetzelfde design, nu deels elektrisch

Volvo XC40 Recharge Plug-in-hybrid
Volvo CX40 Recharge Plug-in-hybrid
Volvo XC40 Recharge Plug-in-hybrid

Hetzelfde design, maar dan deels elektrisch! De nieuwe XC40 Recharge Plug-in-hybrid is ontworpen om u de beste rijbeleving te bieden en uw toekomst te beschermen.

­

­

Veilig en vertrouwd

Veiligheid staat voorop. Daarom heeft de Volvo XC40 Recharge Plug-in-hybrid verschillende functies om de veiligheid te waarborgen. Zo zijn er diverse functies om het in- en uitparkeren te assisteren. Bij het fileparkeren worden er door maar liefst vier camera’s een bovenaanzicht gegeven van de parkeersituatie. Op deze manier kunt u eenvoudig in en uit alle parkeerplekken rijden.

Daarnaast maakt de Volvo XC40 Recharge Plug-in-hybrid gebruik van verschillende slimme bescherming. Om botsingen te voorkomen wordt er intelligente rijhulptechnologie gebruikt. Zo worden voertuigen, voetgangers, fietsers en grote dieren gedetecteerd op elk moment van de dag. Ook op de snelweg biedt Volvo extra veiligheid. Wijkt u van de rijbaan af? Dan geeft het stuur een subtiele trilling en helpt u terug naar het midden van de rijbaan te sturen. U rijdt vertrouwd met Volvo!

Downloads

Ervaar nu zelf de mogelijkheden van de XC40 Recharge Plug-in-hybrid. Bekijk of download het pdf bestand voor de prijslijst.