Contactformulier

Contact formulier

Uw bericht is voor vestiging

Nieuwsbrief aanmelding

Meld je aan voor onze nieuwbrief en blijf op de hoogte van het laatste Volvo nieuws.

Tell a friend

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

World Car of the Year 2018

Alle innovaties van de afgelopen jaren komen samen in dit model Volvo. Door de combinatie van een prachtig design, sierlijkheid en een enorme kracht is de XC60 met recht een revolutionaire auto te noemen. Doordat er gebruik is gemaakt van natuurlijke materialen met oog voor detail, wordt elke reis bijzonder.

Volvo bouwt enkel auto’s welke een geweldige rijervaring combineren met maximaal comfort, voor de XC60 is dit niet anders. Het is een auto waarmee zowel korte- als lange afstandsritten een genot zijn, elke reis is onvergetelijk. De gebruikte motor is relatief licht (in gewicht) en veroorzaakt weinig wrijving. Het totale gewicht van de auto is ook verlaagd. Hierdoor is er meer ruimte vrij gekomen in de auto én zijn de rijeigenschappen sterk verbeterd.

3
4
5

“Een bestuurder kan afgeleid raken, het systeem niet”.

MARTIN MAGNUSSON, SAFETY ENGINEER

Gemak en ruimte

Er is gekozen voor de combinatie van sierlijkheid en zo veel mogelijk power, zodat u van elke rit geniet. Wanneer u op reis gaat voor uw dagelijkse bodoschappen of met uw Volvo op vakantie gaat, is het handig om zoveel mogelijk bagage mee te nemen. De bagageruimte is dan ook toegenomen in deze versie van de XC60. De XC60 is een auto welke zorg voor nog meer gemak dan ooit tevoren. In deze nieuwe versie is niet alleen de kofferbakruimte toegenomen, maar ook de beschikbare beenruimte. De achterklep bedient u met één beweging, door uw voet onder de bumper te bewegen. De achterklep van de auto wordt dan automatisch geopend.

De start van uw reis

De nieuwe XC60 is ontworpen met maar één doel voor ogen: een auto die helemaal past bij uw levensstijl en persoonlijke wensen. Met het realiseren van de XC60 is dit uitstekend gelukt: de auto biedt een dynamische rijervaring, terwijl u zeer comfortabel reist.

Wanneer u rijdt in de auto, zult u merken dat het bedienen van de auto zeer intuïtief verloopt: het is dan ook ons doel geweest om uw leven makkelijker te maken. U kunt ervan uitgaan dat u dag in dag uit plezier beleeft aan uw XC60.

Dit alles wordt mede mogelijk gemaakt door de krachtbron, de motor. Onafhankelijk van het gekozen type motor, u maakt altijd gebruik van de laatste E-drive technologie. Hierdoor verloopt uw reis altijd ontspannen, terwijl u wel beschikt over een zeer krachtige motor die direct reageert op uw commando’s. Door de E-drive technologie bespaart u brandstof en daarmee beperkt u logischerwijs ook uw CO2 uitstoot. Alle E-drive serie motoren bestaan uit geavanceerde benzine- en diesel-motoren, gecombineerd met de 8-traps Geartronic automaat.

Vele XC60 occasions op voorraad

Bekijk voorraad

Downloads

Wilt u meer informatie over de Volvo XC60? Blader online door
de brochure of download de pdf met prijzen.