Contact formulier

Nieuwsbrief aanmelding

Meld je aan voor onze nieuwbrief en blijf op de hoogte van het laatste Volvo nieuws.

Tell a friend

Van Der Wulp Autobedrijven B.V.
  • Volvo XC60

    Een winnaar: de XC60

    Uitgeroepen tot “World Car of the Year 2018”: de XC60. Alle innovaties van de afgelopen jaren komen samen in dit model Volvo. Door de combinatie van een prachtig design, sierlijkheid en een enorme kracht is de XC60 met recht een revolutionaire auto te noemen. Doordat er gebruik is gemaakt van natuurlijke materialen met oog voor detail, wordt elke reis bijzonder.

Van alle gemakken voorzien

De auto levert maximale prestaties door de T8 Twin Engine aandrijving. Bepaal zelf hoe u uw weg aflegt, met de drie verschillende rijmodussen. Allereerst is er de mogelijkheid tot hybride aandrijving, voor maximale efficiëntie. Met de power mode schakelt u over op maximaal vermogen. Gaat u voor maximaal rijplezier met tegelijkertijd nul emissie? Dan kiest u voor de modi elektrisch.

  • XC60 - 2

XC60 - 3
XC60 - 4
XC60 - 5

“Een bestuurder kan afgeleid raken, het systeem niet”.

MARTIN MAGNUSSON, SAFETY ENGINEER

GEMAK EN RUIMTE

Er is gekozen voor de combinatie van sierlijkheid en zo veel mogelijk power, zodat u van elke rit geniet. Wanneer u op reis gaat voor uw dagelijkse bodoschappen of met uw Volvo op vakantie gaat, is het handig om zoveel mogelijk bagage mee te nemen. De bagageruimte is dan ook toegenomen in deze versie van de XC60. De XC60 is een auto welke zorg voor nog meer gemak dan ooit tevoren. In deze nieuwe versie is niet alleen de kofferbakruimte toegenomen, maar ook de beschikbare beenruimte. De achterklep bedient u met één beweging, door uw voet onder de bumper te bewegen. De achterklep van de auto wordt dan automatisch geopend.

  • XC60 - 6

Downloads

Wilt u meer informatie over de Volvo XC60? Blader online door
de brochure of download de pdf met prijzen.

pdf

Bekijk prijslijst