Contact formulier

Nieuwsbrief aanmelding

Meld je aan voor onze nieuwbrief en blijf op de hoogte van het laatste Volvo nieuws.

Tell a friend

  • VOLVO XC90

    Ultieme kracht en innovatie

    De Volvo XC90 is de auto wanneer u rust en comfort zoekt. U bepaalt zelf op welk tempo u de wereld gaat verkennen. Zoals bij elk model van Volvo, hebben wij onszelf tijdens de ontwikkeling van de XC90 de vraag gesteld hoe wij uw leven gemakkelijker kunnen maken.

Luxe en vakmanschap

Wanneer u in uw XC90 instapt en gaat rijden, weet u meteen dat u een bijzondere reis tegemoet gaat. De sleutel in het slot steken behoort tot het verleden, het enige wat u nodig hebt is uw transponder sleutel. Iedere zitrij is voorzien van optimale luxe en comfort. Het geheel van een vleugelvormig bedieningspaneel en high-end versterkers, levert een een prachtig design op dat rust uitstraalt.

XC90 - 6
XC90 - 7
XC90 - 8

Wist u dat het Volvo-logo het symbool voor ijzer is? Het staat voor onze kracht en vastberadenheid.

De beste wegligging

Onderweg in uw auto, wilt u zich niet bekommeren over de wegligging. Bij het ontwerpen van de XC90 is rekening gehouden met verkrijgen van een maximale wegligging. De combinatie met een top motor, maakt de XC90 één van de beste opties voor puur rijgenot.

Er wordt gebruik gemaakt van de T8 Twin Engine. Deze geeft een output van 390 pk (287 kw) en een 640 Newton de meter koppel. Er zit een standaard achttraps automaat in, welke zorgt voor een gestroomlijnde overbrenging van de krachtbron naar de aandrijving.

U hebt de touwtjes in handen

Om u de controle te geven over de auto, is aan alles gedacht . Zo ook aan het dashboard, wat bestaat uit een 9-inch display in het midden. Via het dashboard bedient u moeiteloos alle multimedia apparaten en andere zaken. Het invoeren en volgen van een gekozen route verloopt moeiteloos. Doordat uw Volvo ook te bedienen is met uw stem, werkt u maximaal samen en veilig met de auto.

Downloads

Zelf de luxe ervaren van een XC90? Blader online door
de brochure of download de pdf met prijzen.