Contact formulier

Nieuwsbrief aanmelding

Meld je aan voor onze nieuwbrief en blijf op de hoogte van het laatste Volvo nieuws.

Tell a friend

  • VOLVO XC90

    Ultieme kracht en innovatie

    De Volvo XC90 is de auto wanneer u rust en comfort zoekt. U bepaalt zelf op welk tempo u de wereld gaat verkennen. Zoals bij elk model van Volvo, hebben wij onszelf tijdens de ontwikkeling van de XC90 de vraag gesteld hoe wij uw leven gemakkelijker kunnen maken.

De beste wegligging

Onderweg in uw auto, wilt u zich niet bekommeren over de wegligging. Bij het ontwerpen van de XC90 is rekening gehouden met verkrijgen van een maximale wegligging. De combinatie met een top motor, maakt de XC90 één van de beste opties voor puur rijgenot. Er wordt gebruik gemaakt van de T8 Twin Engine. Deze geeft een output van 390 pk (287 kw) en een 640 Newton de meter koppel. Er zit een standaard achttraps automaat in, welke zorgt voor een gestroomlijnde overbrenging van de krachtbron naar de aandrijving.

XC90 - 6
XC90 - 7
XC90 - 8

Wist u dat het Volvo-logo het symbool voor ijzer is? Het staat voor onze kracht en vastberadenheid.

Luxe en vakmanschap

Wanneer u in uw XC90 instapt en gaat rijden, weet u meteen dat u een bijzondere reis tegemoet gaat. De sleutel in het slot steken behoort tot het verleden, het enige wat u nodig hebt is uw transponder sleutel. Iedere zitrij is voorzien van optimale luxe en comfort. Het geheel van een vleugelvormig bedieningspaneel en high-end versterkers, levert een een prachtig design op dat rust uitstraalt.

Naast deze prachtige luxe interieur opties, heeft u de mogelijkheid om vele extra’s bij uw XC90 mee te laten leveren. Zo zijn er verschillende accessoires beschikbaar, die het rijden in de XC90 nog aangenamer maken. U creëert een persoonlijke touch met de Volvo styling accessoires. Gaat u voor een meer stoere uitstraling, dan mogen de roestvrijstalen skidplates voor en achter niet ontbreken.

XC90 R-Design

De kunst van het rijden: R-Design, een optionele uitvoering van de XC90. Voor iedereen die van autorijden houdt, is de XC90 R-Design de perfecte auto. Met het R-Design krijgt uw Volvo een unieke persoonlijkheid en wordt elke rit een unieke ervaring.

Centraal staat de volledige beheersing en de respons die u terugkrijgt vanuit de auto, waardoor u volledige controle heeft over de auto. Het geheel van de R-Design is afgemaakt door een aantal opvallende design details. Mede door deze details, krijgt de auto een zeer sportieve uitstraling, waarmee u zeker opvalt.

Twin Engine-technologie

Een unieke feature van Volvo is de ontwikkeling van de Twin Engine-technologie.

Bestelt u de XC90 met Twin Engine, dan weet u zeker dat u een unieke auto bestelt. De Twin Engine-technologie zorgt er namelijk voor dat u het brandstofverbruik van uw auto optimaliseert én dat de auto minder CO2 uitstoot. Dit alles gebeurt zonder compromissen te sluiten: de rijervaring blijft even fantastisch.

De laatste vernieuwing op dit gebied is de T8 Twin Engine AWD, welke terug te vinden is in de XC90. Met deze motor haalt u maximale kracht in huis. De T8 beschikt namelijk over een benzinemotor met supercharger en turbo, in combinatie met een sterke elektromotor. Het grote koppel van de motor wordt direct afgegeven aan de achterwielen. De kracht van de elektromotor wordt gehaald uit het accupakket, welke centraal langs de cardanas tunnel is gemonteerd.

U hebt de touwtjes in handen

Om u de controle te geven over de auto, is aan alles gedacht . Zo ook aan het dashboard, wat bestaat uit een 9-inch display in het midden. Via het dashboard bedient u moeiteloos alle multimedia apparaten en andere zaken. Het invoeren en volgen van een gekozen route verloopt moeiteloos. Doordat uw Volvo ook te bedienen is met uw stem, werkt u maximaal samen en veilig met de auto.

Downloads

Zelf de luxe ervaren van een XC90? Blader online door
de brochure of download de pdf met prijzen.