Autobedrijf Oud Beijerland

 

Autobedrijf Oud Beijerland

Bent u op zoek naar een autobedrijf waar u terecht kunt voor reparaties, onderhoud en de aanschaf van een occasion of een nieuwe auto? Dan zit u bij Van der Wulp Autobedrijven helemaal goed. Wij zijn al meer dan 50 jaar officieel Volvo dealer. Zo hebben wij in onze showroom een ruime voorraad met de nieuwste modellen, zoals de Volvo XC40, XC60 en XC90. Als u bij ons een reparatie of een onderhoudsbeurt laat uitvoeren, hoeft u geen tijd te verliezen door met een leenauto heen en weer te rijden. U kunt eenvoudig aan het werk in onze vestiging. Daar hebben wij flexplekken voor u ingericht waar u beschikt over Wifi. Na een reparatie maken wij uw auto schoon in onze speciale wasbox. Kom langs of maak een afspraak voor een gratis proefrit!

Plan uw proefrit

Al ruim 56 jaar Uw Volvo dealer.

Van Der Wulp is een familiebedrijf van drie generaties in Volvo Dealers.

Meer over ons

Volvo autobedrijf Oud Beijerland

Van der Wulp biedt een complete service wanneer u een bezoek brengt aan ons Volvo autobedrijf in Oud Beijerland. Zo krijgt u bij ons elk jaar weer een gratis wintercheck. In onze showroom staan de nieuwste Volvo modellen voor u klaar. Desgewenst kunt u aan de hand met ons speciale touchscreen uw eigen Volvo personaliseren. Naast het interieur kan zelfs de complete motorisering volledig aan uw wensen worden aangepast. Na aanschaf valt u automatisch voor drie jaar onder onze Volvo Assistance service. Mocht u met pech langs de weg staan, dan schakelen wij voor u de wegenwacht in. Wij zijn u als Volvo autobedrijf graag van dienst!

Maak een afspraak

Autobedrijf Oud Beijerland occasions

U ontdekt snel welke Volvo’s er nieuw op voorraad zijn in onze showroom. Wij hebben als autobedrijf in Oud Beijerland diverse selekt occasions. Dit zijn Volvo modellen die een volledige check up hebben gehad en er nog zo goed als nieuw uitzien. Bovendien profiteert u net als bij een nieuwe Volvo van onze uitgebreide service. Bij een reparatie of onderhoudsbeurt heeft u direct contact met een van onze automonteurs. Hij of zij is uw vaste aanspreekpunt en kan u van uitgebreid advies voorzien. Naast ons autobedrijf in Oud Beijerland vindt u ook occasions in onze showroom in Spijkenisse!

Kom langs