Volvo Finance

Een persoonlijke financiële keuze

Bij het kiezen van een Volvo vinden wij het belangrijk om aandacht te besteden aan uw persoonlijke levensstijl en financiële keuzes. Daarom stellen wij diverse transparante financieringsmogelijkheden ter beschikking, om het voor u gemakkelijker te maken.

Volvo Investeringsplan

Wij bieden een financieringsplan aan met lage maandlasten, waarbij u volledig op de hoogte bent van uw financiële verplichtingen. Bij dit plan nemen wij een slottermijn op in de berekening, die gebaseerd is op de toekomstige waarde van uw Volvo. Deze slottermijn hoeft u gedurende de looptijd van de financiering niet af te lossen. Zo kunt u om de twee of drie jaar in een nieuwe Volvo rijden.

Financial Lease

Financial Lease is speciaal ontworpen voor zakelijke klanten. Hierbij kunt u het gehele aankoopbedrag van uw nieuwe of tweedehands Volvo (exclusief btw) financieren. U bent zelf verantwoordelijk voor het onderhoud en de verzekeringen. Ook draagt u het restwaarderisico. De rente is vastgesteld en na afloop van de overeenkomst bent u eigenaar van uw Volvo.