De Volvo Clubbonus

Omdat Volvo Nederland niet alleen hart heeft voor de Nederlandse Hockey-top maar zeker ook voor jouw club!

Wij hebben een overeenkomst met de volgende Hockeyverenigingen:

HC Voorne uit Hellevoetsluis (www.hcvoorne.nl)

&

HC Hoeksche Waard uit Mijnsheerenland     (www.hchoekschewaard.nl)

Hockeyliefhebbers

Opvallend veel hockeyliefhebbers, actief en passief, kiezen voor Volvo. En daar zijn we bijzonder trots op. Om de band tussen Volvo en jouw sport nog eens extra te versterken, ontwikkelde Volvo Cars Nederland de Volvo Clubbonus. Met die bonus van € 1.000,- / € 500,- zorg je voor een bijzonder welkome donatie in de clubkas. De € 1.000,- is van toepassing bij een nieuwe Volvo, de € 500,- is van toepassing op een gebruikte Volvo Selekt.

Bekijk hier de Clubbonus promotiefilm: https://www.youtube.com/watch?v=u_PbcMpnWJE

De Volvo Clubbonus

De spelregels voor uitkering van de Volvo Clubbonus zijn:

1) Als lid van je club koop of lease je een nieuwe Volvo bij Van der Wulp Autobedrijven en Volvo stort € 1.000,- / € 500,- in de clubkas.

2) De koper kan aantonen lid te zijn van de club of (1e verwant) ouder van het jeugdlid om in aanmerking te komen voor de Clubbonus.

3) De vereniging bevestigt de lidmaatschapsgegevens van kopen aan Volvo Van der Wulp Autobedrijven via het overdrachtsformulier.

 

4) Volvo Cars Nederland zal de overeenkomst, die de basis vormt van de structurele samenwerking, op voorhand beoordelen en goedkeuring van de Clubbonus formeel aan de dealer bevestigen. De Volvo Clubbonus is een bonusuitkering en is geheel voor rekening van Volvo Cars Nederland.

5) De hockeyvereniging dient een Volvo Clubbonus contract te hebben met Volvo- dealer Van der Wulp Autobedrijven. De volgende hockeyverenigingen hebben een Volvo Clubbonus contract met Volvo Van der Wulp Autobedrijven: HC Voorne & HC De Hoeksche Waard