De EC40

ONZE VOLLEDIG ELEKTRISCHE CROSSOVER

Contact
De nieuwe

Volledig elektrische EC40 Crossover

De eerste volledig elektrische crossover van Volvo. De EC40 met ongekend strakke looks, de meest geavanceerde veiligheidsvoorzieningen en een 100% elektrische aandrijving. De Volvo EC40 kent een actieradius van 581 km en een acceleratietijd 0 – 100 km van 4,7 seconden. Het strakke design van de EC40 is volledig nieuw ontworpen.

Bekijk de prijslijst

Vraag een offerte aan

Ervaar zelf

De toekomst is nu

De Volvo EC40 is hét bewijs van onze nieuwe visie op mobiliteit. Met dit model geven we een impuls aan onze duurzame keuzes. De accu van de Volvo EC40 beschikt over een normale capaciteit van 78 kWh. Een volledig opgeladen accu is goed voor een actieradius* tot 581 km bij verschillende snelheden. Dit hangt wel af van uw rijstijl en omgevingsfactoren zoals bijvoorbeeld de buitentemperatuur, het weer, de wind, en de staat van de weg. Ook het gebruik van de verwarming en airconditioning speelt hierbij een rol.

* Actieradius op basis van realistische WLTP- en EPA-rijcycli in gecontroleerde omstandigheden voor een nieuw voertuig. De werkelijke actieradius kan variëren. Waarden zijn onder voorbehoud, in afwachting van definitieve homologatie.

De mensen die bij Volvo werken, willen écht het verschil maken. Dat is iets waar we heel trots op zijn. We blijven ontwikkelen en innoveren. Nu ook met onze eerste volledige elektrische crossover: de EC40 Recharge.

Altijd verbonden

Makkelijk uw weg vinden met de ingebouwde Google Services. Zo kunt u veilig en snel de weg op. Met spraakcommando’s zoals ‘Hé Google’ kunt u beginnen met navigeren.

Innovatieve technologie

Dit model maakt gebruik van innoverende pixeltechnologie. Zo kan de verlichting van uw auto makkelijk rekening houden met andere weggebruikers. Hierdoor maakt u de weg niet alleen veilig voor uzelf, maar ook voor anderen.

Duurzaam design

De C40 Recharge is de eerste Volvo die 100% ledervrij is. Er wordt gebruik gemaakt van duurzame materialen zoals gerecycled plastic. Met de unieke achtergrondverlichting krijgt het interieur ook een eigentijdse uitstraling.

Proefrit

Ervaar hem zelf

Vraag nu een proefrit aan!