De EX40

COMPACTE SUV MET SLIMME TECHNOLOGIE

Contact
De nieuwe

Volvo EX40

Volvo introduceert, naast Mild hybrid XC40 de volledig elektrische EX40, voorheen XC40 Pure electric. Deze EX40 is exact hetzelfde model als de XC40, maar met een nieuwe naam. Net als de XC40 is deze stoere, volwaardige SUV standaard rijk uitgerust. Een modern Scandinavisch interieur in combinatie met de ideale zithoogte, sfeervolle LED interieurverlichting, goede voice control en groot touchscreen. De essential edition is tevens beschikbaar met SEPP subsidie. De Essential uitvoering vertoont veel gelijkenissen met de Core uitvoering en is voorzien van een uitgebreide standaarduitrusting. Met verbeterde aandrijving biedt deze auto niet alleen dynamiek, maar ook zuinigheid, met een bereik van 572 km volgens de WLTP-norm. Bovendien, met het Care package, geniet je van 3 jaar garantie en onderhoudszekerheid.

Bekijk de prijslijst van de EX40

Ervaar zelf

Slimme opbergmogelijkheden

De EX40 zit vol met geniale opbergmogelijkheden die uw auto strak opgeruimd houden. Het opbergvak onder de armleuning is groot genoeg voor een kleine tas. Doordat de audio speaker in het dashboard geplaatst is i.p.v. in de voordeuren, zitten er grote opbergvakken in de deuren. Daarbij zitten er diverse haakjes in de auto waar u uw tassen makkelijk aan op kunt hangen, zodat de inhoud van deze tassen na een rit niet over de hele grond verspreid zijn. De bagageruimte heeft een volume van 460 liter en beschikt over een automatische handsfree achterklep.

Stel samen

Volledig elektrisch

De volledig elektrische EX40 biedt een emissievrije, maar toch zeer krachtige rijbeleving. Ontworpen met de klant in gedachten en om de wereld te beschermen. Volledig elektrisch rijden betekent rijden zonder enige uitstoot van koolstofdioxide. U geniet van het oude vertrouwde Volvo rijden, zonder dat het milieu hier de prijs voor betaalt.

Niet alleen rijdt de EX40 volledig elektrisch, ook is er veel gebruik gemaakt van duurzame materialen. Zo is de vloerbedekking van het interieur gemaakt van gerecycled kunststof. Aan het einde van de levenscyclus zal 95% van de auto gerecycled kunnen worden.

Vraag proefrit aan

Mobielvrij rijden

De EX40 ondersteunt Apple CarPlay en Android Auto, zonder het pakken van uw telefoon kunt u toch een telefoontje plegen, tekstberichten opstellen, muziek luisteren en meer!

Veilig in de auto

De auto kijkt altijd met u mee, de EX40 is uitgevoerd met City Safety, Pilot Assist, Cross Traffic Alert en Run-off road Mitigation.

Uw telefoon is de sleutel

Vanaf nu kunt u uw EX40 bedienen vanaf uw telefoon of tablet. Denk aan voorverwarmen, voorkoelen, afsluiten en synchroniseren met uw agenda zodat de auto u helpt afspraken te herinneren.