DE VOLVO V60

Een estate voor een nieuw tijdperk

Inruilpremie van € 2.000,- * Met uitzondering van lease transacties en CareByVolvo contracten.

Maak een Proefrit

Contact

DE V60

De nieuwe V60 beschikt over brandstofmotoren, al dan niet in combinatie met een elektromotor, die een enorme power leveren. De V60 is leverbaar als Mild-hybrid en als Plug-in-Hybrid. De power die geleverd wordt loopt van 163 tot 455 pk. Doordat de motoren op het juiste moment de benodigde kracht leveren, manoeuvreert u probleemloos in het verkeer. Onze mild hybrides maken uw rit soepeler en schoner dankzij elektrische kracht. De 48V-accu en de geïntegreerde startgenerator ondersteunen de verbrandingsmotor en verminderen zo de uitstoot. De accu laadt zichzelf op door remenergie terug te winnen. Onze Plug-in Hybrides hebben een elektrisch bereik van 88km en de mogelijkheid om volledig elektrisch uw ritten af te leggen.

Bekijk de prijslijst

Bekijk de prijslijst van de V60 Essential

DE MODELLEN

Met de nieuwe Volvo beschikt u over een auto die op en top dynamisch is. Een sportief onderstel zorgt ervoor dat de V60 in alle situaties gemakkelijk te besturen blijft. One size fits all? Niet bij Volvo.

De nieuwe Volvo V60 is te verkrijgen in een Inscription uitvoering en Momentum uitvoering. De Volvo V60 Inscription is een estate die ontworpen is om te voldoen aan de eisen die u stelt aan luxe. Met een zorgvuldig samengesteld interieur, echte Driftwood decorinleg en een optioneel op u afgestemd dashboard rijdt u geheel ontspannen. De Momentum Volvo V60 staat voor zelfverzekerdheid en stijl. U kunt ontspannen in ergonomisch ontworpen stoelen en eigentijdse City Weave bekleding. Welke variant ook uw voorkeur heeft, in alle gevallen rijdt u met maximaal plezier en vertrouwen in uw V60.

DE VOLVO V60 PLUG-IN-HYBRID

De nieuwe V60 Recharge Plug-in-hybrid beschikt over brandstofmotoren in combinatie met een elektromotor, die een enorme power leveren. De combinatie zorgt voor volle controle, meer vermogen én minder uitstoot. Zo rijdt u zuiniger en milieuvriendelijker. U heeft een puur elektrisch bereik van wel 88 km. In de Pure electric modus is er geen sprake van emissie. Bij dagelijks woon-werkverkeer is er vaak géén uitstoot.

De nieuwe V60 Recharge Plug-in-hybrid biedt veel ruimte en comfort. Zo zijn er ondersteunende stoelen en een ruim interieur. De voorste stoelen maken gebruik van tienpuntsmassage én stoelventilatie. U komt dus uitgerust aan op uw bestemming.

Veilig op weg

Uw veiligheid is belangrijk, dus ook in uw auto. Zo is onzeV60 Recharge Plug-in-hybrid uitgerust met verschillende veiligheidsondersteuningen. Het Blind Spot Information System is één van deze ondersteuningen. Het zorgt ervoor dat u op uw spoor blijft. Als u afwijkt krijgt u een melding en zal actieve stuurondersteuning u terug begeleiden op uw spoor. Ook bij het afwijken van de rijbaan kunt u meldingen krijgen of als een andere auto (te) dicht op u afkomt.

Tijdens uw reis kunt u genieten van de kristalheldere audio van de geïntegreerde Bowers & Wilkins luidsprekers. Er zijn veel mogelijkheden om accessoires toe te voegen voor extra bergingsruimte bovenop de auto. Bovendien is er het handige inlaadsysteem. Met behulp van een sensor kunt u zonder uw handen gemakkelijk de kofferbak openen.

Stel samen

Volvo V60 Mild Hybrid

Ruimte voor een actief leven Comfortabel zitten dankzij volop beenruimte. Genieten van perfect geluid. En met ingebouwde Google-diensten. Ontdek onze vernieuwde estate – klaar voor uw actieve leven.

De vernieuwde V60 Mild Hybrid beschikt over brandstofmotoren, in combinatie met een elektromotor, die een enorme power leveren.  De power die geleverd wordt loopt van 163 tot 250 pk. Doordat de motoren op het juiste moment de benodigde kracht leveren, manoeuvreert u probleemloos in het verkeer. Onze mild hybrides maken uw rit soepeler en schoner dankzij elektrische kracht. De 48V-accu en de geïntegreerde startgenerator ondersteunen de verbrandingsmotor en verminderen zo de uitstoot. De accu laadt zichzelf op door remenergie terug te winnen. Daarnaast krijgt u momenteel een gratis upgrade,* stap dit jaar nog in!

*De Free upgrade geldt alleen als korting op de motorvariant bij een gelijk uitrustingsniveau. Wijzigingen voorbehouden. Raadpleeg voor meer informatie www.volvocars.nl.

De kracht van de hybride Volvo V60

Met deze nieuwe Volvo beschikt u over een auto die op en top dynamisch is. Een sportief onderstel zorgt ervoor dat de V60 in alle situaties gemakkelijk te besturen blijft. One size fits all? Niet bij Volvo. Daarom hebben we vier uitvoeringen gecreëerd, die passen bij u en uw leven. De Volvo V60 is te verkrijgen in een Core, Plus en Ultimate uitvoering.

Onze mild hybrides maken uw rit soepeler en schoner dankzij elektrische kracht. De 48V-accu en de geïntegreerde startgenerator ondersteunen de verbrandingsmotor en verminderen zo de uitstoot. De accu laadt zichzelf op door remenergie terug te winnen.

Elke druppel brandstof die u kunt besparen is er één. In onze mild hybrides profiteert u van een lager brandstofverbruik zonder dat dit ten koste gaat van de prestaties.