De XC40

COMPACTE SUV MET SLIMME TECHNOLOGIE

Contact
De nieuwe

Volvo XC40

Volvo introduceert, naast de Pure electric de zuinige Mild hybrid. De stoere, volwaardige SUV is standaard rijk uitgerust. Modern Scandinavisch interieur in combinatie met de ideale zithoogte, sfeervolle LED interieurverlichting, goede voice control en groot touchscreen. De essential edition is tevens beschikbaar met SEPP subsidie. De Essential uitvoering vertoont veel gelijkenissen met de Core uitvoering en is voorzien van een uitgebreide standaarduitrusting. Met verbeterde aandrijving biedt deze auto niet alleen dynamiek, maar ook zuinigheid, met een bereik van 467 km volgens de WLTP-norm. Bovendien, met het Care package, geniet je van 3 jaar garantie en onderhoudszekerheid.

Bekijk de prijslijst van de XC40

Bekijk de prijslijst van de XC40 Essential Edition

 

Ervaar zelf

Slimme opbergmogelijkheden

De XC40 zit vol met geniale opbergmogelijkheden die uw auto strak opgeruimd houden. Het opbergvak onder de armleuning is groot genoeg voor een kleine tas. Doordat de audio speaker in het dashboard geplaatst is i.p.v. in de voordeuren, zitten er grote opbergvakken in de deuren. Daarbij zitten er diverse haakjes in de auto waar u uw tassen makkelijk aan op kunt hangen, zodat de inhoud van deze tassen na een rit niet over de hele grond verspreid zijn. De bagageruimte heeft een volume van 460 liter en beschikt over een automatische handsfree achterklep.

Stel samen

XC40 Recharge Hybrid

De deels elektrische XC40 biedt een zeer krachtige rijbeleving. Zo heeft u tot 45 km puur elektrisch bereik. Zo kunt u emissievrij rijden en dus ook zonder uitstoot van koolstofdioxide. U geniet van het oude vertrouwde Volvo rijden, maar wel bijdragen aan het milieu.

Niet alleen rijdt de XC40 Recharge Plug-in-hybrid deels elektrisch, ook is er veel gebruik gemaakt van duurzame materialen. Zo is de vloerbedekking van het interieur gemaakt van gerecycled kunststof. Daarnaast is maar liefst 95% van de auto te recyclen aan het einde van de levenscyclus.

Vraag proefrit aan

Mobielvrij rijden

De XC40 ondersteunt Apple CarPlay en Android Auto, zonder het pakken van uw telefoon kunt u toch een telefoontje plegen, tekstberichten opstellen, muziek luisteren en meer!

Veilig in de auto

De auto kijkt altijd met u mee, de XC40 is uitgevoerd met City Safety, Pilot Assist, Cross Traffic Alert en Run-off road Mitigation.

Uw telefoon is de sleutel

Vanaf nu kunt u uw XC40 bedienen vanaf uw telefoon of tablet. Denk aan voorverwarmen, voorkoelen, afsluiten en synchroniseren met uw agenda zodat de auto u helpt afspraken te herinneren.