De Volvo XC60

Essential Edition tijdelijk verkrijgbaar

Maak een Proefrit

Contact
De revolutionaire

De Volvo XC60

Jaren aan ontwikkelingen in innovatie komen samen in dit model Volvo. De XC60 is niet voor niks in 2018 de World Car of the Year geworden. Door de combinatie van een prachtig design, sierlijkheid en een enorme kracht is de XC60 met recht een revolutionaire auto te noemen. Doordat er gebruik is gemaakt van natuurlijke materialen met oog voor detail, wordt elke reis bijzonder.

Volvo bouwt enkel auto’s welke een geweldige rijervaring combineren met maximaal comfort, voor de XC60 is dit niet anders. Het is een auto waarmee zowel korte- als lange afstandsritten een genot zijn, elke reis is onvergetelijk. De gebruikte motor is relatief licht (in gewicht) en veroorzaakt weinig wrijving. Het totale gewicht van de auto is ook verlaagd. Hierdoor is er meer ruimte vrij gekomen in de auto én zijn de rijeigenschappen sterk verbeterd.

Daarnaast heeft Volvo ook een nieuw model. De Volvo XC60 Essential Edition is uitgerust met de bekroonde T6 Twin Engine plug-in hybride aandrijflijn, waarmee deze 186 kW (350 pk) krachtige vierwielaangedreven (AWD) plug-in hybride in slechts 5,7 seconden van 0-100 km/u accelereert en een elektrische actieradius tot 78 kilometer (WLTP) biedt.

De Essential Edition van de XC60 is rijkelijk voorzien van functies, waaronder een panoramisch dak, 18″ 5-Dubbel Spaaks Black Diamond Cut velgen en Bright exterieur als standaard. Daarnaast beschikt de auto over Google infotainment met Google Maps navigatie, Preconditioning met timer en Park Assist (camera) achter.

Bekijk de prijslijst van de XC60

Bekijk de prijslijst van de XC60 Essential

Ervaar zelf

Van alle gemakken voorzien

De auto levert maximale prestaties door de T8 Twin Engine aandrijving. Bepaal zelf hoe u uw weg aflegt, met de drie verschillende rijmodussen. Allereerst is er de mogelijkheid tot hybride aandrijving, voor maximale efficiëntie. Met de power mode schakelt u over op maximaal vermogen. Gaat u voor maximaal rijplezier met tegelijkertijd nul emissie? Dan kiest u voor de modi elektrisch.

Er is gekozen voor de combinatie van sierlijkheid en zo veel mogelijk power, zodat u van elke rit geniet. Wanneer u op reis gaat voor uw dagelijkse boodschappen of met uw Volvo op vakantie gaat, is het handig om zoveel mogelijk bagage mee te nemen. De bagageruimte is dan ook toegenomen in deze versie van de XC60.

De XC60 is een auto welke zorg voor nog meer gemak dan ooit tevoren. In deze nieuwe versie is niet alleen de kofferbakruimte toegenomen, maar ook de beschikbare beenruimte. De achterklep bedient u met één beweging, door uw voet onder de bumper te bewegen. De achterklep van de auto wordt dan automatisch geopend.

De XC60 Plug-in-hybrid

Met de Volvo XC60 Recharge Plug-in-hybrid rijdt u met volle controle. U heeft wel tot 77 kilometer puur elektrisch bereik. Door de perfecte samenwerking van de elektromotor en verbrandingsmotor heeft u volle controleren, meer vermogen en minder uitstoot! Daarnaast kunt u deze auto volledig naar eigen voorkeuren inrichten met onze onderscheidende uitvoeringen.

Vraag proefrit aan

Vertrouwd en veilig

De deels elektrische Volvo XC60 Recharge Plug-in-hybrid heeft verschillende soorten veiligheidsondersteuning. Zo kunt u zonder zorgen en vertrouwd op pad. Eén van de functies is het Blind Spot Information System. Met dit systeem krijgt u waarschuwingen als u van uw spoor afwijkt. Daarbij komt ook stuurondersteuning, zodat u op het spoor blijft. Nog een functie is het moeiteloos parkeren. Hiermee kunt u met maar liefst vier hoge resolute camera’s het bovenaanzicht van de parkeersituatie zien. Zo komt u in én uit alle parkeerplaatsen!

Bekijk de prijslijst

Innovatie en comfort

Wilt u met comfort en mobiliteit rijden? Het is mogelijk met de geavanceerde technologieën van de Volvo XC60 Recharge Plug-in-hybrid! Geniet van een concert prestatie van de geïntegreerde Bowers & Wilkins luidsprekers. Met kristalhelder geluid door de hele auto. Daarnaast is het mogelijk om de auto van te voren op te warmen of af te koelen. Zo stapt u altijd in met het hoogste comfort. Ten slotte zorgt ons luchtkwaliteitssysteem voor een schone lucht in de auto.