DE VOLVO XC90

Ultieme kracht & innovatie

Maak een Proefrit

Contact

Luxe en vakmanschap

Wanneer u in uw XC90 instapt en gaat rijden, weet u meteen dat u een bijzondere reis tegemoet gaat. De sleutel in het slot steken behoort tot het verleden, het enige wat u nodig hebt is uw transponder sleutel. Iedere zitrij is voorzien van optimale luxe en comfort. Het geheel van een vleugelvormig bedieningspaneel en high-end versterkers, levert een een prachtig design op dat rust uitstraalt.

Er wordt gebruik gemaakt van de T8 Twin Engine. Deze geeft een output van 455 pk (335 kW) en een 709 Newton de meter koppel. Er zit een standaard achttraps automaat in, welke zorgt voor een gestroomlijnde overbrenging van de krachtbron naar de aandrijving.

Bekijk de prijslijst

Stel samen

U heeft de touwtjes in handen

Om u de controle te geven over de auto, is aan alles gedacht. Zo ook aan het dashboard, wat bestaat uit een 9-inch display in het midden. Via het dashboard bedient u moeiteloos alle multimedia apparaten en andere zaken. Het invoeren en volgen van een gekozen route verloopt moeiteloos. Doordat uw Volvo ook te bedienen is met uw stem, werkt u maximaal samen en veilig met de auto.

Onderweg in uw auto, wilt u zich niet bekommeren over de wegligging. Bij het ontwerpen van de XC90 is rekening gehouden met verkrijgen van een maximale wegligging. De combinatie met een top motor, maakt de XC90 één van de beste opties voor puur rijgenot.

VOLVO XC90 PLUG-IN-HYBRID

Deze Volvo XC90 Recharge Plug-in-hybrid is geheel zelf samen te stellen. Zo kunt u kiezen uit onderscheidende uitvoeringen of het toevoegen van verschillende accessoires. Daarnaast is deze auto ook milieuvriendelijk, doordat deze deels elektrisch is. De combinatie van de elektromotor en verbrandingsmotor werkt perfect en zorgt voor vele voordelen. Zo heeft u volle controle, meer vermogen én minder uitstoot.

Hetzelfde design als de Volvo XC90, maar dan deels elektrisch! Deze nieuwe XC90 Recharge Plug-in-hybrid is innovatief en vertrouwd. Ontworpen om u de beste rijbeleving te bieden en uw toekomst te beschermen.

Maak een proefrit

Comfort en veiligheid

Met de Volvo XC90 Recharge Plug-in-hybrid reist u met volledige comfort. Zo is er een luchtkwaliteitssysteem dat zorgt voor schone lucht en kunt u heerlijk genieten van de ingebouwde Bowers & Wilkins luidsprekers. Naast comfort is veiligheid essentieel. Daarom zijn er verschillende veiligheidssystemen geïntegreerd. Dit bevat onder andere het detecteren van voertuigen en personen, maar ook begeleiding op de weg. Zo zorgt ons Blind Spot Information System voor meldingen als u afwijkt van uw spoor. Met stuurondersteuning komt u weer op het juiste spoor terecht.

Om u de controle te geven over de auto, is aan alles gedacht. Zo ook aan het dashboard, wat bestaat uit een 9-inch display in het midden. Via het dashboard bedient u moeiteloos alle multimedia apparaten en andere zaken. Daarnaast worden er verschillende slimme technologieën toegepast. Eén van deze technologieën is het Curve Speed Adaptation rijhulpsysteem. Hiermee wordt uw snelheid in bochten automatisch aangepast. Ook is er een head-up display, zodat u uw snelheid en navigatie in de gaten kunt houden. Zonder dat u het oog op de weg verliest.