Occasions Hoeksche Waard

 

Bij Van der Wulp in de Hoeksche Waard vindt u een uitgebreid aanbod Volvo Selekt occasions. Of u nu op zoek bent naar een SUV, Estate, Sedan of plug-in Hybrid met brandstof- of elektrische aandrijving, wij hebben het voor u beschikbaar. Op onze website en in onze showrooms kunt u ons diverse aanbod bekijken en gratis een proefrit aanvragen. U bent van harte welkom in onze showrooms in Oud-Beijerland en Spijkenisse.

Onze Volvo Selekt occasions in de Hoeksche Waard zijn grondig gecontroleerd, zodat u kunt genieten van het comfort dat voldoet aan de hoge standaarden van Volvo. Wij zorgen ervoor dat u met vertrouwen de weg op kunt gaan.

Plan uw proefrit

Al ruim 56 jaar Uw Volvo dealer.

Van Der Wulp is een familiebedrijf van drie generaties in Volvo Dealers.

Meer over ons

Ontdek de nieuwste Volvo modellen en occasions in de Hoeksche Waard bij Van der Wulp

Bij Van der Wulp in de Hoeksche Waard vindt u de grootste selectie aan Volvo occasions. Als de toonaangevende Volvo dealer in Zuid-Holland bieden wij dezelfde voordelen en garantievoorwaarden als Volvo Car Nederland, waar wij bij zijn aangesloten. Bij ons kunt u eenvoudig een afspraak maken voor onderhoud en profiteren van onze uitstekende service. Daarnaast bieden wij een gratis wintercheck aan om ervoor te zorgen dat uw Volvo in topconditie blijft. Ook kunt u bij ons terecht voor het bestellen van onderdelen. Naast onze ruime voorraad aan Volvo occasions hebben wij altijd nieuwe Volvo modellen beschikbaar.

Kom langs

Ontdek de beste kwaliteit met onze Volvo Selekt occasions in de Hoeksche Waard!

Maak uw keuze uit ons uitgebreide aanbod van zorgvuldig geselecteerde modellen, die allemaal een relatief lage kilometerstand hebben. U kunt eenvoudig filteren op het bouwjaar, type versnellingsbak en brandstof naar uw voorkeur. Wilt u uw huidige Volvo inruilen voor een van onze Selekt occasions in de Hoeksche Waard? Maak dan gebruik van onze online taxatieservice. Met meer dan 50 jaar ervaring kunnen wij u voorzien van deskundig advies en een eerlijke waardebepaling.