Occasions Oud Beijerland

 

Occasions Oud Beijerland

Van der Wulp in Oud-Beijerland biedt u de prachtigste occasions in de regio. Als dé Volvo dealer voor Hoeksche Waard, Voorne-Putten en Goeree Overflakkee hebben wij meer dan 50 jaar ervaring. Al onze selekt occasion modellen ondergaan een grondige inspectie en zijn in uitstekende staat. U kunt erop vertrouwen dat uw Volvo er als nieuw uitziet. Bij ons eindigt onze service niet bij de aanschaf. Naast de kwaliteit van onze occasions kunt u rekenen op uitgebreide service. Elk jaar bieden wij een gratis wintercheck aan om ervoor te zorgen dat uw Volvo optimaal blijft presteren. Bovendien wordt uw Volvo na elke reparatie grondig gereinigd in onze wasbox. Heeft u uw oog laten vallen op een van onze occasions in Oud-Beijerland? Vraag dan snel een gratis proefrit aan. Ons team staat klaar om u van dienst te zijn en u te helpen bij het vinden van uw perfecte Volvo.

Plan uw proefrit

Al ruim 56 jaar Uw Volvo dealer.

Van Der Wulp is een familiebedrijf van drie generaties in Volvo Dealers.

Meer over ons

Ontdek de veelzijdige Volvo Selekt occasions in Oud-Beijerland

Van der Wulp is een erkende Volvo dealer met een uitgebreid aanbod aan Volvo occasions. Na uw aankoop kunt u profiteren van onze uitstekende diensten, waaronder een gratis wintercheck. Daarnaast krijgt u bij reparaties of onderhoudsbeurten en een toegewezen monteur als uw persoonlijke aanspreekpunt. Deze monteur staat klaar om al uw vragen te beantwoorden en advies te geven. Bij Van der Wulp streven we altijd naar een optimale klantbeleving! Als u liever niet heen en weer wilt rijden, bieden wij u de mogelijkheid om te wachten in onze showroom. We hebben speciale flexwerkplekken voorzien van gratis toegang tot een snel wifi-netwerk, zodat u ongestoord kunt werken terwijl uw auto wordt verzorgd.

Nieuw of occasion? Bij ons in Oud-Beijerland vindt u beide opties!

Bij Van der Wulp in Oud-Beijerland kunt u een ruime selectie aan Volvo Selekt occasions vinden. Mocht u daar niet het gewenste model vinden, dan nodigen wij u uit om een kijkje te nemen in onze showroom in Spijkenisse. Daar hebben we een uitgebreid aanbod waar u mogelijk wel slaagt. U kunt ook eenvoudig online een proefrit aanvragen, zodat u zelf het rijgedrag en de wegligging van een occasion kunt ervaren. Naast onze Volvo Selekt occasions in Oud-Beijerland hebben we ook diverse nieuwe modellen op voorraad. Ons assortiment omvat de nieuwste modellen waaruit u zelf het interieur en de motorisering kunt samenstellen, precies zoals u dat wenst.